Autobedrijf ADG Hoogeveen Lid van Business Club De Weide

Hoogeveen, 28-11-2023

 

Voetbalvereniging VV De Weide is verheugd om Autobedrijf ADG Hoogeveen te verwelkomen als nieuw lid van de Business Club. Als officiële dealer van de gerenommeerde merken Toyota en Suzuki brengt ADG Hoogeveen niet alleen kwaliteit op vier wielen naar de wegen, maar verbindt het zich ook met de lokale gemeenschap door deel uit te maken van de Business Club van VV De Weide.

 

Sinds februari 2023 draagt het autobedrijf de naam ADG Hoogeveen, voorheen bekend als Auto Ruyne. Deze vernieuwing weerspiegelt niet alleen de evolutie van het bedrijf, maar onderstreept ook de toewijding aan service en kwaliteit die klanten door de jaren heen hebben ervaren.

 

Naast de verkoop van hoogwaardige Toyota en Suzuki voertuigen, biedt ADG Hoogeveen een uitgebreid scala aan mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf staat bekend om het verhuren van personenauto’s, personenbussen en lichte bedrijfsauto’s tegen uiterst scherpe prijzen. Deze flexibele en betaalbare opties maken het voor zowel particulieren als bedrijven gemakkelijk om de weg op te gaan, ongeacht de gelegenheid.

 

ADG Hoogeveen maakt deel uit van de ADG Groep, een gevestigde speler met meerdere vestigingen verspreid over Hoogeveen, Emmen, Assen, Veendam en Groningen. Naast de reeds genoemde merken Toyota en Suzuki voert de ADG Groep ook de merken Lexus en BYD op verschillende locaties. Deze brede portefeuille stelt klanten in staat om te kiezen uit een scala aan modellen die voldoen aan diverse behoeften en voorkeuren.

 

De samenwerking tussen VV De Weide en ADG Hoogeveen belooft niet alleen wederzijdse voordelen voor beide partijen, maar versterkt ook de banden binnen de lokale gemeenschap. Het is een samenwerking gebaseerd op gedeelde waarden van toewijding, prestatie en betrokkenheid.

 

VV De Weide kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Autobedrijf ADG Hoogeveen en is dankbaar voor hun betrokkenheid bij de Business Club. Samen streven we naar een bloeiende lokale gemeenschap waar sport en bedrijfsleven hand in hand gaan.

 

Met sportieve groet,

 

Bestuur VV De Weide

Bericht delen:

Meer nieuwsberichten