Nieuws

BUSINESSCLUB DE WEIDE OP BEZOEK BIJ FC TWENTE
Afgelopen zondag is de Businessclub De Weide te gast geweest bij de wedstrijd tussen FC Twente en FC Groningen. Op zondagochtend half tien vertrok een bus met bijna veertig business club leden naar Enschede. Door de commerciƫle afdeling van FC Twente waren de ondernemers uitgenodigd voor een dagvullend programma. Na ontvangst met koffie en een welkomstwoord door Joop Munsterman, kreeg de groep een lange rondleiding door het complete stadion. Zo werden de kleedkamers, persruimtes, warming-up zaal, stewardruimtes en sponsorlounges bezocht. Door een gastdame van de club werd alles uitgebreid toegelicht. Na een voetbalquiz met rode en gele kaarten kon men aan het uitgebreide stamppot buffet.
Hierna begon de eerste helft, waarin FC Groningen verrassend een 0-2 voorsprong nam. Na de rust kon men genieten van een koude tweede helft, waarbij in de slotfase de spanning in de wedstrijd hoog opliep, toen FC Twente tot 1-2 terugkwam.
Na afloop nog een drankje in de sponsorruimte, waarna de thuisreis naar Hoogeveen werd genomen. Businessclub De Weide kon wederom terugzien op een geslaagde dag en nam de complimenten van de deelnemende leden en een aantal introducees, dankbaar in ontvangst.