zaterdag 5 november 2016 reis naar Bayer Leverkusen Darmstad

We vertrokken om ca 11.30 uur vanaf het sportpark van de Weide met ca 20 pers. Met een tussenstop rook/ plaspauze kwamen wij om ca 15.00 uur aan bij het stadion. Onderweg genietend van een meegebracht lunch met heerlijke broodjes en koffie. Ter plaatse aangekomen kwamen we er achter dat we nog geen plek hadden waar we op de terugweg met elkaar zouden gaan eten, maar het achter gebleven thuisfront heeft dat keurig geregeld. De wedstrijd was in de 1 e helft een beetje saai met een 1-0 voorsprong van Bayer Leverkusen. Vrij snel kwam na rust Darmstad gelijk maar binnen de volgende 10 minuten kwam Bayer op 3-1. Darmstad kwam in de 85 min. op 3-2 maar daar bleef het bij. Over het algemeen was het een leuke wedstrijd. Tegen 18.00 uur vertrokken wij richting Nederland. Maar niet rechtstreeks daar we werden verwacht in Ahaus schnitzel restaurant. Hier hebben we met elkaar heerlijk gegeten waar alle heren genoten van de wanddecoratie in het heren toilet. Waarna we de thuisreis aangingen onder het genot van een fris/alcoholisch drankje en om ca 22.30 uur in Hoogeveen aankwamen. Het was een gezellige dag jammer dat het aantal deelnemers niet zo hoog was.