Nieuw BC lid Steenbergen Mobiel aan het woord

Wij zijn Peter en Michael Steenbergen. Sinds 1 oktober 2014 zijn we in Hoogeveen gevestigd met het bedrijf Steenbergen Mobiel, gespecialiseerd in mobiliteit op het gebied van scootmobielen en rollators. Op onze locatie aan de Dr. Anton Philipsstraat hebben we een gedeelte van een loods omgebouwd tot showroom waarin alle modellen staan. Ook hebben we hier een eigen ruime werkplaats en kantoor. Een A-locatie is voor ons niet belangrijk, onze klanten hechten veel waarde aan het feit dat ze bij ons voor de deur kunnen parkeren en dat we een groot terrein hebben waar men een scootmobiel of rollator kan proberen. Natuurlijk komen we ook bij de mensen thuis wanneer ze dit wensen.
We zijn begonnen in een rustige tijd. In de winter worden er nu eenmaal niet veel scootmobielen en rollators verkocht. Deze tijd hebben we genomen om er voor te zorgen dat ons merk “”staat””. Naast een logo, een kloppende website en dergelijke was het voor ons ook van belang er voor te zorgen dat we dealer zouden worden van een aantal merken. Hier zijn we heel zorgvuldig mee om gegaan. Service en nazorg zijn onze speerpunten, maar dit staat of valt natuurlijk met een goed product. Men kan bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte scootmobielen. Ook gebruikte scootmobielen gaan bij ons altijd de deur uit met garantie.
Inmiddels zijn we dealer van een viertal merken scootmobielen en één merk daarvan levert ons ook de rollators. Met deze merken kunnen we aan iedere wens voldoen en ieder budget kan nu bij ons terecht. Twee van deze merken produceren hun product volledig in Nederland. Echte kwaliteitsproducten van Nederlandse makelij, iets waar de oudere doelgroep zeer gevoelig voor is. Iets uit Nederland voelt vertrouwd. Met al deze merken scootmobielen kan men ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Mooi is ook dat wij niet lang hoeven te wachten op onderdelen. Alles is binnen 24 uur bij ons in huis en veel onderdelen hebben we standaard op voorraad.
Een landelijk opererend bedrijf worden is niet ons doel. Wij richten ons vooral op de regio Drenthe die we nu goed kunnen bedienen en waar we duidelijk kunnen voldoen in service en de heel belangrijke nazorg waar veel landelijke bedrijven punten laten liggen. Wij zijn geen prijsvechters, geen dozenschuivers. Wij hechten waarde aan een langdurige relatie met onze klanten die een vertrouwd adres zoeken om mobiel te blijven. Voor veel mensen wordt een scootmobiel zowel hun fiets als auto. Een rollator zijn mensen nodig ter ondersteuning van hun benen. “Snelle handel” past hier simpelweg niet bij.

Door lid te worden van Businessclub de Weide hopen wij gezonde relaties aan te kunnen gaan met andere bedrijven en ondernemers. Ouderwets netwerken, alleen contact met iemand opnemen wanneer je wat van iemand wilt of geld aan iemand kan verdienen is niet aan ons besteed. Mensen leren kennen, langdurig en vertrouwd zaken kunnen doen, net zoals wij dit graag doen met onze klanten, is iets waar wij veel waarde aan hechten.

Hartelijke groet,

Peter Steenbergen & Michael Steenbergen

 

 

Bericht delen:

Meer nieuwsberichten